Ons Team

Marjukka Bartelet

BIG Psychotherapeut (NL) 69925472016
Klinisch psycholoog (BE) Compsy: 732112941

Mijn naam is Marjukka Bartelet. Ik ben psycholoog en psychotherapeut (BIG)

Na mijn master klinische psychologie in Nederland volgde ik de 4-jarige post master clientgerichte-experientiele psychotherapie aan de KU Leuven. Momenteel specialiseer ik verder in focusing oriented therapy (FOT). Ik werkte in zowel ambulante, als klinische ggz instellingen (basis en specialistisch) alsook in de specialistische privé praktijk.

Ik heb een warm hart voor mensen die worstelen met het leven, de liefde, verlies, complexe emoties en psychische klachten. Ik support emotionele verwerking en groeiprocessen richting balans, authenticiteit en innerlijke kracht.

Als psychotherapeut werk ik vanuit de cliëntgerichte-experientiele psychotherapie en de focusing oriented psychotherapie.

Cliëntgerichte-experientiele psychotherapie gaat ervan uit dat jouw klacht niet op zichzelf staat en vertrekt vanuit het unieke van jouw persoonlijke levenssituatie en groeiproces. Veiligheid creëren in de therapeutische relatie waarbij ik ontvankelijk en niet oordelend aanwezig ben, staat daarbij voorop. Ook zal ik je uitnodigen om stil te staan bij wat jij van binnen en vaak ook lijfelijk ervaart.

Focusing oriented therapie biedt bijzondere aandacht aan jouw innerlijke belevingswereld. Als therapeut richt ik mij dat wat (h)erkenning wil en groeien in jou of meer in evenwicht wil komen. Via de methode van het focussen leer je meer contact maken met je eigen beleving, groeit je zelfinzicht en -vertrouwen. Ook ontwikkel je je vermogen om zelf je eigen oplossingen te vinden.

Ik wordt erkend als psycholoog Compsy 732112941, psychotherapeut VVCEPC (BE), psychotherapeut BIG 69925472016 (NL)

Alessandro Sica

BIG GZ-Psycholoog (NL) 39923499625
BIG Psychotherapeut (NL) 59923499616
Klinisch psycholoog (BE) Compsy: 881111791

Ik ben geboren in 1988 en ben afkomstig van Maasmechelen. In 2012 studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de K.U.Leuven. Al snel startte ik mijn carrière in de klinische sector en deed ik ervaring op met verschillende doelgroepen nl. drugsverslaafden, studenten, forensische en psychiatrische patiënten (zie werkervaring). Momenteel ben ik naast mijn zelfstandige activiteit werkzaam als studentenpsycholoog bij Fontys Hogescholen in Eindhoven. Hier bied ik studenten psychotherapeutische begeleiding aan.

In september 2014 besloot ik om naast mijn huidige job deels zelfstandig aan de slag te gaan in een groepspraktijk en zag ik mensen op individuele basis te Genk. Nadat ik gedurende 5 jaar ervaring opdeed en groeide als psycholoog en psychotherapeut, groeide mijn interesse voor iets nieuws. Zo startte ik samen met enkele collega’s een multidisciplinaire groepspraktijk op te Maasmechelen namelijk Psychotherapiepraktijk Sica (sica.be) waar we mensen zo goed mogelijk begeleiden bij hun moeilijkheden.

Samen met Marjukka ontwikkelde we een nieuwe visie waarbij verbinding, de cliënt en gezondheid centraal staat. Zo werd Più Therapy geboren in 2022.

Mijn opleidingen en registraties:

 • Bachelor psychologie (2007 – 2010: Maastricht University)
 • Master klinische psychologie (2010- 2012 Kuleuven)
 • Postgraduaat cliëntgerichte psychotherapie (2014 – 2018 Kuleuven)
 • Focussing oriented therapy (2021-2022 Focus on emotion)
 • Erkenningsnummer: 881111791
 • BIG- GZ psycholoog (Nederland): 39923499625
 • BIG Psychotherapeut (Nederland): 59923499616
 • Lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP)
 • Lid Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC)
 • Lid de Belgische Vereniging van Psychologen (BFP)
 • Lid van de Psykring regio Maasland.

Ine Hoeben

Klinisch psycholoog (BE) Compsy: 932119408

Ik ben Ine Hoeben, geboren in 1993 en afkomstig van Genk. In 2014 studeerde ik af als toegepast psycholoog aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen. Hierna ging ik verder studeren aan de Katholieke Universiteit in Leuven, waar ik in 2018 mijn master als klinisch psycholoog behaalde.

Na mijn afstuderen volgde ik nog diverse bijscholingen waaronder:

 • Een korte opleiding in de gedragstherapie
 • Een cursus Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
 • Een training in het werken met personen met een licht mentale handicap
 • Een opleiding rond het werken met eetstoornissen
 • Basisopleiding schematherapie

Tijdens mijn studies deed ik diverse stages. Zo was ik enkele maanden leefgroepsbegeleidster in de kinder- en jeugdpsychiatrie in het Middelheim Ziekenhuis in Antwerpen (2013) en werkte ik een half jaar als psychologisch consulent bij het CGG in Maaseik (2014). Tijdens deze stages voerde ik diagnostisch onderzoek en begeleidde ik kinderen en jongeren met diverse problematieken. In mijn eindstage begeleidde ik volwassenen met voornamelijk depressieve klachten, angst- en persoonlijkheidsstoornissen in het CGG van Genk (2018).

Na mijn afstuderen ging ik aan de slag als psycholoog in het Centrum voor eetstoornissen en de Praktijk voor gedragstherapie. Hier deed ik ervaring op met verschillende doelgroepen waaronder jonge kinderen met dwangklachten, jongeren en volwassenen met eetstoornissen en diverse andere problematieken. Na 3 jaar vond ik het tijd voor iets nieuws en iets dichter bij huis dus startte ik bij Piu therapy als klinisch psycholoog.

Als persoon heb ik een enorme interesse in het zo goed mogelijk helpen van mensen die vastlopen in diverse moeilijkheden. Dit doe ik met elementen uit de cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Oprechte empathie, respect voor cliënten en het empoweren van de persoon die voor me zit zijn waarden waar ik in mijn sessies groot belang aan hecht. Heb jij nood aan iemand rustig die je graag een luisterend oor biedt en samen met jou bekijkt wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen? Aarzel dan niet om een afspraak te maken.

Contact

Rozenstraat 2 c/ 4
3630 Maasmechelen
Belgie

(18min – 13km van Maastricht)

Maandag 13.00 – 21.00 uur
Dinsdag t/m donderdag 09.00 – 17.00 uur

Vragen of graag een afspraak maken?

Via onderstaand formulier kan u ons bereiken voor al uw vragen en/of opmerkingen. Verder kan u ons per telefoon bereiken om een afspraak te maken. De Psychotherapeuten van Più Therapy staan steeds voor u klaar